Verzenden & Retour

Verzending van uw bestelling
Wij verzenden uw bestelling, mits alle producten op voorraad zijn en nadat de betaling binnen is, binnen 7 dagen. Dit betekend dus dat uw pakket in principe dezelfde of de volgende werkdag al verstuurd kan worden. U ontvangt ten aller tijden een track & trace nummer zodat u uw pakket kunt volgen via PostNL.

Retourneren
Het is bij The Pirates Cove mogelijk om te ruilen en producten te retourneren. Bij retourneren stuurt u het product terug naar ons, graag horen wij per e-mail waarom u het product retourneerd. Wilt u een ander product of hetzelfde product in een andere maat of kleur? Stuur ons dan even een e-mail. Wij nemen daarna contact met u op voor de mogelijkheden. 
Let op: De verzend- en retourkosten zijn voor uw eigen rekening!

Voorwaarden retourneren
Wij doen niet moeilijk over retourneren. De voorwaarden voor het retourneren zijn:
- dat het product niet is gebruikt
- nog in de oorspronkelijke verpakking zit (met de eventuele kaartjes) 
- dat het artikel/de artikelen binnen 14 dagen is teruggestuurd na de 'verzonden' e-mail.
 

Hoe kunt u een artikel retourneren?
1)Stuur het product voldoende gefrankeerd terug aan:
The Pirates Cove
Frederik van Eedenplaats 35
2902 VA Capelle aan den IJssel

2)Stuur de meegeleverde factuur of een kopie hiervan erbij en het bankrekeningnummer waar het bedrag op retour gestort kan worden. Zonder deze factuur kunnen we de retourzending niet verwerken.

3)Verstuur de zending voldoende gefrankeerd terug. Hiermee voorkomt u vertragingen of boetes. Eventuele door de pakketdienst berekende kosten worden van het bedrag dat u ontvangt afgetrokken. Niet gefrankeerde zendingen nemen wij niet aan! 

Na ontvangst van uw retourzending wordt het artikel/de artikelen van uw retournering gecontroleerd. Als het aan de gestelde voorwaarden voldoet zal het bedrag binnen 10 werkdagen worden teruggestort op de bankrekening die op de bijgevoegde factuur staat.

Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen.
Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. U krijgt hierover wel bericht. Deze artikelen kunnen we aan u terugzenden nadat u de verzendkosten hiervoor aan ons heeft overgemaakt. Als u het bedrag voor de verzendkosten niet overmaakt dan beschouwen we het product als verloren. Er wordt hoe dan ook dus geen geld teruggestort! Indien wij geen bericht van u terug ontvangen, dan houden we het product 14 dagen vast. Daarna vervallen de rechten op het product.

Afgeprijsde artikelen
Afgeprijsde artikelen moeten binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd zijn, anders wordt de retour niet meer in behandeling genomen.

Op maat gemaakte Artikelen
Op maat gemaakte artikelen nemen wij terug bij hoge uitzondering. Omdat wij van te voren zoveel mogelijk informatie proberen te verzamelen over uw wensen verwachten wij niet dat u niet tevreden bent. Maar dit kan uiteraard altijd gebeuren. Stuur ons hierover dan eerst een e-mail zodat wij hopelijk tot een passende oplossing kunnen komen.  

© 2016 - 2024 The Pirates Cove | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel